Організатори обіцяють розказати "чим живуть" заклади охорони здоров′я, як зберегти своє здоров′я та важливість профілактичного огляду, а також навчити дорослих та дітей надавати невідкладну медичну допомогу.

"Ми ближче познайомимо рівнян та гостей міста з молодими лікарями центрів первинної медико-санітарної допомоги Рівного, звузимо дистанцію лікар – пацієнт, допоможемо знайти відповіді на запитання, що стосуються медичної реформи. Ми хочемо донести важливість здорового способу життя на простих та практичних прикладах.

Тисячі міфів вкорінились в свідомості багатьох людей щодо проведення імунопрофілактики. Наша мета допомогти розвіяти та зруйнувати зайві вагання стосовно вакцинації, навчити молодих батьків правильно доглядати за новонародженим та припинити боятись примарних проблем. Розповімо Вам про інфекції з якими найчастіше стикаються батьки малюків та як лікувати простуду Вашої малечі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як у Рівному святкуватимуть День міста? [ПРОГРАМА ЗАХОДІВ]

Ми навчимо Вас та Вашу малечу доглядати за ротовою порожниною та найважливіше – не боятись візиту до стоматолога. Розкажемо про цілющі властивості трав та навчимо їх використовувати.

А ще всім бажаючим проведемо вимірювання артеріального тиску та рівня глюкози крові (за умови якщо Ви не снідали), проведемо аналіз на визначення показника холестерину та за допомогою тест-систем зробимо аналіз крові на вірусний гепатит.

На сьогодні разом з нами підготовку до МЕДИЧНОГО ПІКНІКА У РІВНОМУ проводять: - КНП "ЦПМСД "Центральний" РМР; - КНП "ЦПМСД "Ювілейний" РМР; - КНП "ЦПМСД "Північний" РМР; - БО "Мережа 100 відсотків життя Рівне "; - ГО "Батьки за вакцинацію"; - ГО "Рівне -ТАКМЕД", - БФ "Наше майбутнє"; - Рівне нський державний базовий медичний коледж; - Рівне нська організація Товариства Червоного Хреста; - Центр дитячого здоров"я "БейбіДок". І це ще не весь список учасників!" - йдеться на офіційній сторінці заходу у мережі Facebook

Пікнік відбудеться вже цієї недіді, 26 серпня, у парку Шевченка. Початок об 11.00.