Очі - дзеркало нашої душі, а ось сумка, незалежно від форми і змісту - відображення іміджу вцілому. І нехай судити про людину по зовнішнім деталям не завжди розумно, перше враження формують саме вони. Про те, які сумки в сезоні осінь-зима 2018- 2019 років пропонують провідні дизайнери, ви сьогодні дізнаєтесь.

1.Модні сумки 2018-2019: круглі моделі

Круглі плоскі, круглі об'ємні, схожі на м'яч, маленькі, великі - всі варіанти підійдуть. Кругла сумка, на наш погляд, надає образу кокетства, трохи дитячості, трохи наївності. Кольорова кругла сумка непогано виглядає з взуттям в тон, ну а чорна сумка буде доречна в рамках будь-якого зимового образу. В осінньо-зимових колекціях 2018-2019 багато брендів представили свою інтерпретацію круглих моделей

pic



pic

2.Великий логотип

Чим більше логотип і чим частіше він повторюється в оформленні сумки, тим модніше.

pic



pic

3.Сумка-рюкзак

Якщо сумки-рюкзаки і сумки-трансформери ми вже проходили, то восени і взимку 2018-2019 на черзі звичні моделі з незвичним способом носіння.

pic



pic

4.Сумка-бананка

Ті самі сумки-бананка, які були в моді ще в 90-х. Модель злегка видозмінилася і трохи поміняла місце дислокації - з пояса на плече або спину. Дизайнери пропонують носити таку модель з жакетами, сукнями, спідницями, шортами і вузькими брюками.

pic

5.Сумка з бахромою

Бохрома, пір'я, етно вишивка - будь-яка модель, що викликає асоціації з вестерном, стилем бохо, етнікою - буде в тему. Такі сумки дуже здорово виглядають, з довгими легкими сукнями, сорочками з етнічним орнаментом, джинсового спідницею.

pic

6.Стьобані сумки для осінньо-зимового сезону 2018-2019

Цей тренд теж періодично то заходив в тінь, то знову сяяв на подіумах. На майбутній осінньо-зимовий сезон дизайнери пропонують нам клатчі, сумки-кроссбоді, рюкзаки, сумки-шоппери саме зі стьобаними елементами.

pic



pic

7.Модний колір

Колекції 2018 року вражають різноманітністю колористичних рішень. Безумовно, дизайнери не зважилися повністю відмовитися від традиційного чорного кольору, адже саме така сумка вважається базовою і легко комбінується з будь-яким одягом.

pic



pic

8.Сумки з шкірою рептилій

Візерунки на шкірі рептилій відрізняються неймовірною гармонійністю і довершеністю, що не потребують доповнення та корекції. Черговий модний рік вивів в лідери сегменту сумок фактурну шкіру пітона і алігатора, представлену як в природних кольорах, так і незвичайних колористичних рішеннях.

pic

9.Сумка - бохо

На вершині модного хіт-параду міцно закріпився тренд минулого року - сумка-бохо, яка настільки містка, що дозволить носити з собою безліч корисних штучок, без яких неможливо уявити собі життя сучасної дівчини.

pic



pic

10.Більше металу

Тренд на декор в стилі glam-rock давно не перебував на такому підйомі. Навіть суворі за формою сумки доповнені досить агресивним декором у вигляді металевих заклепок, що підкреслює силу і впевненість сучасної дівчини.

pic



pic

11. Флористичні принти

У 2018 року дизайнери вирішили, що занадто довго і незаслужено обходили увагою флористичні принти на аксесуарах. Сумочки нового модного року нагадують про Едемський садах - настільки розкішно і яскраво виглядають розпустилися на них квіти і бутони.

pic



pic

На правах реклами

pic