Понеділок: 20.09.10 На Рівне нщині в дорожньо-транспортній пригоді розбились працівники міліці Ця аварія сталась напередодні вдень в Острозькому районі на дорозі Городище-Рівне -Старокостянтинів. Тут у селі Грем'яче, „Мазда - 323”, якою їхало троє працівників міліції, наздогнала і врізалася в „Камаз” – вантажівка рухалась в попутному напрямку. Вівторок: 21.09.10 У студентки шахрайка видурила 18 тисяч гривень та золоті вироби Уважно вдивіться в це обличчя. Це фоторобот шахрайки, яка ошукала студентку одного з рівненських ВИШів. Схема шахрайства - стандартна, розповідають у міліції.

Середа: 22.09.10 100 метрів залізниці у Рівному перетворились на дорогу смерті Усе почалося наприкінці літа коли тут з інтервалом в кілька днів, загинули двоє молодих чоловіків. Вони хотіли перебігти колії, та потяг виявився швидшим. Остання трагедія сталася 13-ого вересня. Під колесами невстановленого потяга загинув ще один чоловік - його тіло розірвало на кілька частин.

Четвер: 23.09.10 У Рівному не розминулись „ВАЗ” 6-ої моделі та мотоцикл BMW F 650 Ця дорожньо-транспортна пригода сталась у Рівному на перехресті вулиць Князя Володимира та Грабника. Зараз ви бачите наслідки зіткнення. Аварія сталася коли водій легковика, 26-річний Юрій повертав на головну дорогу - на вулицю Князя Володимира.

П'ятниця: 24.09.10 На Рівне нщині водій на смерть збив велосипедистку і з місця пригоди втік Чергова дорожньо-транспортна аварія ймовірний винуватець якої зник з місця пригоди. 21 вересня у селі Базальтове Костопільського району тоді ще невідомий водій, за невстановлених обставин збив велосипедистку - місцеву мешканку, 30-річну Наталію. Жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинула одразу, на місці пригоди.