Чергова дорожньо-транспортна аварія ймовірний винуватець якої зник з місця пригоди. 21 вересня у селі Базальтове Костопільського району тоді ще невідомий водій, за невстановлених обставин збив велосипедистку - місцеву мешканку, 30-річну Наталію. Жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинула одразу, на місці пригоди.

Лише під ранок в дворі одного з будинків, за 20 кілометрів від місця пригоди, було знайдено автомобіль OPEL ASTRA з характерними пошкодженнями. На автомобілі був розбитий радіатор та фара. З`ясувалося і те, що водій лісовою дорогою пробирався пошкодженим автомобілем, в котрого була пошкоджена система охолодження двигуна та розбитий ліхтар.

Варто нагадати, що впродовж цього року на Рівне нщині було скоєно 15 ДТП у яких водії, що його скоїли, з місця пригоди зникли. Із них 12 було розшукано та притягнуто до відповідальності.

Нині, автомобіль доставлено в райвідділ міліції Костопільського району. А от власника авто що скоїв ДТП ще й досі розшукують. Працівники державтоінспекції звертаються до свідків ДТП: хто володіє будь-якою інформацією стосовно зниклого водія прохання повідомити у чергову частину ДАІ за телефоном 26-79-59 або 102.