За допомогою до поліції сьогодні, дев’ятого серпня, близько першої ночі звернувся 35-річний житель села Довговоля, що у приміщення гаража на території його господарства проник невідомий.

Старший оперуповноважений Володимирецького відділення поліції разом зі своїми колегами негайно прибув за вказаною адресою. Зловмисник саме намагався витягти з гаража електрогенератор. Помітивши правоохоронців, почав утікати. 28-річний поліцейський кинувся наздоганяти, однак травмувався: медики у подальшому діагностували в нього вивих ноги. Та все ж крадія вдалося затримати. Ним виявився 47-річний житель селища Володимирець.

«Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні замаху на крадіжку з проникненням за частиною 3 статті 15, частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника Володимирецького відділення поліції Сергій Дворак. — Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Відповідно до санкції статті зловмиснику загрожує від трьох до шести років позбавлення волі».

Поліцейські наголошують громадянам, у випадку незаконного проникнення на територію, у будинок чи інше приміщення та безпосереднього виявлення підозрілої особи, краще не вчиняти жодних дій самостійно, аби не наражати себе на небезпеку, а одразу повідомити до поліції.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic