7 серпня о 4:31 за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у Володимирці. За вказаною адресою відразу виїхав черговий караул надзвичайників 11-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю до місця події рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в занедбаному дерев’яному житловому будинку, всі приміщення заповнені димом. Оперативно провівши бойове розгортання, вогнеборці в апаратах захисту органів дихання та зору приступили до виявлення осередку займання та гасіння пожежі. В одному з приміщень будинку було виявлено чоловіка з ознаками отруєння чадним газом. Вивівши потерпілого на свіже повітря, рятувальники передали його працівникам екстреної медичної допомоги, які також прибули за тривожним викликом.

Дим під ранок в будинку помітив перехожий, він же і викликав пожежників. Саме завдяки його пильності чоловік в будинку не задихнувся чадним газом та не поповнив сумну статистику жертв. Разом з цим сам перехожий, який вчасно помітив пожежу, не захотів представлятися та побажав залишитися невідомим.

Наразі всі подробиці даної події, причину виникнення пожежі та обсяги збитків з’ясовують фахівці.

Рятувальники ДСНС закликають: щоб у вашій оселі не сталося біди, суворо дотримуйтесь правил пожежної безпеки в побуті та власним прикладом прищеплюйте це своїм дітям. Лише свідомим та відповідальним ставленням до власної безпеки можна уникнути лиха та зберегти від знищення вогнем не лише майно, а власне життя та життя своїх рідних та близьких.

В тому ж разі коли біда вже сталася, негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101.

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Рівне нській області.