Зранку, 28 липня, до поліції надійшло повідомлення, що на будівництві торгового закладу у Вараші невідомий викрав тринадцять упаковок мінеральної вати на суму понад п’ять тисяч гривень.

Слідчо-оперативна група за «гарячими» слідами встановила, що крадіжку вчинив 36-річний місцевий житель. Чоловік ніде не працює, раніше був засуджений за аналогічні злочини, а також за незаконні зберігання наркотичних речовин, зброї та виготовлення підроблених грошей.

Тієї ночі, повертаючись додому, зловмисник побачив на місці реконструкції торгівельного об’єкта будівельні матеріали, які вирішив викрасти для підзаробітку. Частину упаковок мінеральної вати він заніс до власної квартири, а решту — тимчасово «прилаштував» у дворі будинку та у під’їзді. Перенести все поцуплене до свого помешкання не встиг, бо його зупинили працівники поліції.

За результатами досудового розслідування за фактом крадіжки чужого майна за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом скеровані до суду. Санкція інкримінованої зловмиснику статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до трьох років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.