На засіданні колегії Здолбунівської райдержадміністрації, яке відбулося 31 липня, голова Здолбунівської райдержадміністрації Сергій Кондрачук вручив низку почесних нагород нашим землякам.

Зокрема Указом Президента України від 11 травня 2018 року № 121/2018 почесне звання «Мати-героїня» було присвоєно п’ятьом мамам зі Здолбунівщини. Тож голова Здолбунівської райдержадміністрації вручив нагороди Руслані Терещук з с. Богдашів, Людмилі Бихалець з с. Дермань Друга, Галині Бакрев з с. Здовбиця, Людмилі Лук’янчук з с. Спасів та Ользі Гребінь з с. Буща.

Грамоту Здолбунівської райдержадміністрації та Здолбунівської районної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію отримала керівник Центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації Світлана Муляр.

Очільник райдержадміністрації також вручив Почесну грамоту Рівне нської обласної ради за багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня працівника торгівлі приватному підприємцю Ользі Болотнюк.

Також грамоту Здолбунівської райдержадміністрації та Здолбунівської районної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди відзначення сторіччя державної служби отримала начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Ольга Кирилюк.

Про це інформує Здолбунівська РДА.