Усе почалося наприкінці літа коли тут з інтервалом в кілька днів, загинули двоє молодих чоловіків. Вони хотіли перебігти колії, та потяг виявився швидшим. Остання трагедія сталася 13-ого вересня. Під колесами невстановленого потяга загинув ще один чоловік - його тіло розірвало на кілька частин.

Останні трагедії не на жарт перелякали мешканців навколишніх вулиць. Утім, вони й далі переходять колії у невстановлених місцях. А що поробиш, каже Надія Іванівна, іншого шляху потрапити на сусідню вулицю просто немає.

Люди уже неодноразово просили чиновників встановити тут звичайний наземний перехід. Утім, всі їхні прохання залишились не почутими. Навіть випадки загибелі людей не змушують владу хоча б якось реагувати на цю проблему.

Поки ж переходу немає, мешканці навколишніх вулиць змушені ризикувати життям, переходячи колії у невстановлених місцях. Особливо важко – стареньким. У міліції не сумніваються: якщо цю проблему не вирішити, тут станеться ще не одна трагедія. Тим більше, невдовзі неподалік має з’явитись нова школа. Тож бути обережними та уважними, єдине, що можуть порадити людям, правоохоронці.