Дорожньо-транспортна пригода у Рокитнівському районі забрала життя 18-річного юнака, а у Здолбунівському – без матері залишилися неповнолітні діти.

Будьте пильні, не порушуйте Правил дорожного руху та особистої безпеки!

Сьогодні, 28 липня, о пів на другу ночі 18-річний житель села Березове Рокитнівського району, водій мотоцикла «BIRD», рухаючись вулицею Центральна села Березове, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості та здійснив наїзд на 19-річну дівчину, яка йшла у зустрічному напрямку. Водія та пішохода доставили до лікарні, втім, від отриманих травм юнак помер. Загрози життю дівчини немає.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Близько години тому біля селища Мізоч Здолбунівського району сталася ще одна смертельна ДТП. За попередньою інформацією водій автомобіля «SKODA Octavia» на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини, здійснивши наїзд на жінку, яка йшла узбіччям разом із двома неповнолітніми дітьми. Внаслідок отриманих травм 48-річна жителька Квасилова загинула. Загрози життю дітей немає.

На місці події працює слідчо-оперативна група та експерти.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.