Сьогодні, 21 липня, близько третьої години ночі на вулиці Соборна районного центру невідомий чоловік, приставивши ніж до горла 26-річної місцевої жительки, заволодів її сумочкою та втік на мотоциклі.

Потерпіла про подію одразу повідомила до поліції. На пошуки нападника орієнтували групи реагування патрульної поліції та оперативників. Піймати зловмисника допомагали і небайдужі громадяни.

Поліцейським вдалося наздогнати грабіжника на виїзді із селища. Ним виявився 48-річний мешканець села Степангород, який був напідпитку. При ньому слідчі виявили вирвану у дівчини сумочку, у якій знаходились особисті речі та гроші у сумі 850 гривень. Її поліцейські повернули власниці.

Крім того, поліцейські відносно чоловіка склали адміністративні матеріали за статтею 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння).

Зловмисника затримали та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання нападнику міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Поліцейські з’ясували, що 48-річний чоловік вже перебував на лаві підсудних за вчинення розбійного нападу, зґвалтування та нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Менше року тому він звільнився з міць позбавлення волі.

За скоєне грабіжнику загрожує до шести років позбавлення волі.