Таку допомогу можна отримати, взявши участь у другому раунді відбору учасників Фази впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою»

Прийом заявок вже розпочався.

У Програмі можуть взяти участь органи місцевого самоврядування територіальних громад з кількістю від 5 до 50 тисяч мешканців, а саме:

- об’єднаних територіальних громад (далі - ОТГ);

- територіальних громад, майбутніх центрів ОТГ, які перебувають у процесі об’єднання (на етапі, коли місцевими радами вже прийнято рішення про об’єднання згідно з перспективним планом формування територій громад);

- територіальних громад, які згідно з перспективним планом формування територій громад відповідної області є центром майбутньої ОТГ або належать до категорії міст обласного значення;

Крім того, органи місцевого самоврядування можуть подавати спільні заявки за умови наявності укладеного між ними договору про співробітництво територіальних громад у сфері адміністративних послуг.

Зокрема, учасників програми консультуватимуть стосовно утворення ЦНАПу, допомагатимуть в організації відкриття територіальних підрозділів центрів або віддалених місць, навчатимуть персонал. За потреби допомагатимуть з меблями для облаштування робочих місць, офісною технікою, програмним забезпеченням. Також фахівці проекту можуть сприяти у розробці нового дизайну, зонування, візуалізації проекту будівництва ЦНАПу згідно з Брендбуком.

За довідковою інформацією з даних питань можна звертатись за телефоном: (0362) 695-215 або електронною поштою: mp-ekon@ukr.net, контактна особа – Перепелиця Ігор Анатолійович.

Про це інформує прес-служба Рівне нської ОДА.