Вже багато років поспіль дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Електронік-Рівне», який знаходиться в селі Кустин Рівненського району, є одним з найактивніших учасників фізкультурно-оздоровчого заходу для дітей «Олімпійське літо».

Ці змагання для відпочиваючих проводять працівники обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівне нській області.

Цього разу на лінію старту тут вийшли одразу вісімдесят дітей, які сформували вісім команд. Разом з вихователями вони прослухали інструктаж з техніки безпеки і правила проходження кожної дистанції. Особливу увагу організатори звернули на порушення правил, за кожне з яких нараховувалися штрафні секунди. Тому навіть та команда, яка фінішувала першою, не обов’язково мала найкращий фінальний час.

Загалом, на кожен колектив очікувало по чотири командні естафети. Однією з найскладніших, але водночас і найцікавішою, для дітей виявилася естафета «Комбінована». В ній кожному учаснику довелося використати баскетбольний м’яч, скакалку та ракетку і м’ячик для настільного тенісу. Перемогу і в цьому завданні і загалом, здобула команда, яка назвалася «Манчестер Сіті». Трішки відстали від них колективи зі співзвучними назвами «Зоря» та «Зірка», які вибороли срібні та бронзові нагороди відповідно.

Також були визначені й найсильніші спортсмени індивідуального заліку. Ними стали Яна Вознюк, Максим Паньов і Ангеліна Тарасюк. Кожен з них по завершенні змагань отримав нагороди від організаторів, а колективи, які посіли призові місця, були відзначені спортивними призами.

Про це повідомили в прес-служба Рівне нської ОДА.