Ця аварія сталась напередодні вдень в Острозькому районі на дорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів. Тут у селі Грем'яче, „Мазда - 323”, якою їхало троє працівників міліції, наздогнала і врізалася в „Камаз” – вантажівка рухалась в попутному напрямку.

За попередньою версією, водій легковика перевищив швидкість і не дотримався безпечної дистанції, що і стало причиною зіткнення. В аварії загинув працівник обласного управління міліції – він був пасажиром „Мазди”.

Ще два співробітники міліції потрапили в лікарню. У них численні травми голови та забої. Правоохоронці, як розповіли їхні колеги, поспішали на завдання – затримувати підозрюваного у злочині.

Як показали результати судмедекспертизи, обидва водії були тверезими. Остаточні причини аварії мають з’ясувати слідчі Острозької районної прокуратури, які розслідуватимуть цю справу. Слід відзначити, що за останній час це вже друга ДТП в Острозькому районі коли гине працівник міліції. Два тижні тому в результаті зіткнення міліцейської „Ниви” та „Мазди” загинув міліціонер, який здійснював плановий об’їзд нафтопроводу.