Сімейна підтримка буває різна, переконалися патрульні під час затримання крадія на гарячому.

Вчора, 13 липня, в другій половині до екіпажу патрульних надійшов виклик про спробу крадіжки металу на території школи на вулиці Павлюченка.

Правоохоронці негайно прибули на місце події та виявили на вказаній території 35-річного громадянина, поблизу якого лежала інструменти для порізки металу. Також були виявлені зрізані частини металевої конструкції.

Перевіривши особу по базі, охоронці порядку встановили, що чоловік уже неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки, раніше судимий.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу для подальших процесуальних дій та здійснювали охорону місця події.

Тим часом, біля особи знаходилась його вагітна дружина та троє малолітніх дітей. Однак, раптом, під час очікування групи, цей громадянин вихопив пилку для різки по металу та почав різати руки, а саме передпліччя з метою пошкодити собі судини. Дружина намагалася сприяти чоловікові, щоб він таки заподіяв собі шкоду та відштовхувала поліцейських, при цьому виражалася нецензурними словами.

Патрульні негайно забрали інструмент, застосували фізичну силу у вигляді загинання рук за спину та спецзасіб кайданки, так як особа могла нанести шкоду собі та іншим. Під час одягання кайданок інспектори виявили пошкоджений шкірний покрив, проте загрози життю та здоров’ю особі не було. #rivnepolice #патрульнаполіція

pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному затримали ймовірного грабіжника