Понеділок: 13.09.10 Вже 7 місяців Рівне нський міський суд не може розглянути справу про катування рівнянина Павла Артемчука Він помер у рівненському СІЗО на початку 2009-ого року. За грати цей чоловік потрапив як головний підозрюваний у вбивстві 8-річної дівчинки на мікрорайоні Ювілейний. Потрапивши у слідчий ізолятор, через кілька днів він помер. Офіційна причина – загострення виразкової хвороби шлунка.

Вівторок: 14.09.10 На Рівне нщині вантажівка влетіла в автобусну зупинку На щастя, обійшлося без серйозних жертв. Постраждала лише одна людина. Це сталося на автодорозі Київ – Чоп поблизу села Грушвиця неподалік Рівного. Багатотонний вантажний автомобіль „Вольво” просто зім’яв зупинку, перетворивши її на суцільні руїни.

Середа: 15.09.10 На Рівне нщині „Тойота” начальника ДАІ відправила чоловіка в реанімацію ДТП з присмаком скандальності сталося вчора в центрі Здолбунова. Тут, на вулиці Шевченка, автомобіль „Тойота-Прадо” зіткнувся з мікроавтобусом „Хюндай”. Зіткнення відбулося на смузі, якою рухався мікроавтобус. Про це розповідають свідки аварії.

Четвер: 16.09.10 На Рівне нщині брат убив брата 10 років тюрми загрожує 35-річному жителю села Новосілки Здолбунівського району. Його підозрюють у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень рідному братові, від яких 37-річний чоловік помер.