Оперативникам карного розшуку Рівного спільно із поліцейськими групи реагування Острозького відділу вдалося затримати у Хмельницькій області молодика, який увірвався у квартиру іноземця, побив його, забрав гроші та викрав орендований автомобіль.

Наразі із раніше судимим зловмисником спілкуються слідчі.

До поліції 1 липня близько 21 години повідомив 48-річний громадянин Ізраїлю, що його пограбував невідомий чоловік. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що до орендованої квартири іноземця на вулиці Степана Бандери у Рівному увірвався невідомий чоловік, наніс йому один удар в голову, заволодів грошима в сумі 10 тисяч доларів США, забрав ключі від автомобіля та викрав «Hunday Tucson».

Учора, 10 липня, позашляховик було помічено в селі Козлин Рівне нського району. Оперативники карного розшуку Рівне нського відділу розпочали переслідування. Погоня продовжилася вже в Острозькому районі, коли зловмисник прямував у напрямку Хмельницької області. Під час переслідування, у місті Нетішин поліцейські здійснили попереджувальні постріли у повітря.

Зловмисником виявився раніше судимий 25-річний мешканець села Шубків Рівне нського району. У 2015 році він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Автомобіль доставили на територію Рівне нського відділу поліції, грошових коштів при зловмиснику не було.

Слідчі вже повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні незаконного заволодіння транспортним засобом та грабежу, поєднаного з проникненням у житло за частиною 3 статі 186 та частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави. За скоєне молодику загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.