За повідомленням ((http://www.dubno-adm.rv.ua/newsite/news/oper/3561.html)(Дубенської міської ради)), незабаром буде закінчений капітальний ремонт перехрестя на “Базарчику” у місті Дубно, Рівненської області.

Планування кільцевого перехрестя, напрямних острівців прийнято згідно моделювання руху розрахункового автомобіля у відповідності з сучасними нормативними документами. Тому тепер, місто Дубно буде мати сучасне кільцеве пересічення.

Реалізація проекту дозволить модернізувати перехрестя, зробивши його відповідно технічним та економічним стандартам, що вдосконалить транспортну та комунікаційну інфраструктуру міста.

Під час ремонтних робіт були підняті напрямні острівці та звужені смуги в обох напрямках. Це частково зменшить швидкість руху транспортних засобів та зробить перехід дороги у районі кільця максимально безпечним для пішоходів.

На реалізацію проекту було витрачено більше ніж сім мільйонів гривень. Фінансування здійснювалося з міського (2 628 897, 02 гривень) та з державного (2 175 000,00 гривень) бюджетів.

Наразі ремонтні роботи на вулицях міста Дубно Рівне нської області не завершилися.

pic