Десятки міст України — сотні життєвих історій. Незламні долі — непохитні духом. Війни, концтабори та важка праця не завадили їм досягти кар'єрного успіху, побудувати щасливі сім'ї та дожити до поважного віку. Їхньому запалу та силі може позаздрити молодь. Вони ті, хто знають секрет довголіття. Життєві нариси з перших вуст у спецпроекті - “Без віку”.

За словами автора проекту Анастасії Кучеренко цикл сюжетів "Без віку" - це міні-фільми, в кожному з яких описується доля цікавої яскравої особи.

- Наші герої, люди поважного віку, які досягли величезного успіху. Не зважаючи на життєві перипетії та труднощі в кожного з них з'являлися сили здолати перешкоди. Наші герої - це люди які вміло поєднували кар'єрне зростання та особисте життя. Вони приклад для багатьох. І навіть далеко на пенсії - не покладаючи рук плідно працюють, мають екзотичні хобі та допомагають онукам. Серед наших героїв - будівельники, вчителі, спортсмени, лікарі та артисти.

Побачити життєві нариси на власні очі Ви зможете вже з наступного тижня, стартуємо у понеділок. А поки традиційні фото під назвою "Робочий процес".



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic