Через недбалість комунальники у Рівному жінка травмувала руку.

У Рівному під час стрижки газону по вулиці Соборній від газонокосарки відлетів невідомий предмет, який травмував руку жінки, яка проходила повз.

Про це, на своїй сторінці у соціальній мережі пише постраждала рівнянка Оля Васюха:

"Косить чоловік собі траву біля тротуару, що по Соборній і йому далеко наплювати, що поруч ходять люди, які від його горе-праці страждають. З під газонокосарки вилетів наразі невідомо що за предмет, який порізав глибоко руку. Ось вам результат. А дядя розвів руками, що тут скажеш. Просто будьте обережні."

Як розказала нам пані Ольга, вона з колегою проходила повз кооперативний коледж по вулиці Соборній. Саме там комунальники косили траву. Жінки йшли по тротуару за 2 метри від робіт, коли з газонокосарки вилетів невідомий предмет та влучив в руку.

Кров з руки почала йти відразу. Тоді пані Васюха підійшла до працівника, щоб розібратись з ситуацією. На що той, почав махати руками та не захотів навіть слухати. Їй довелось самотужки бігти до аптеки та оброблювати рану.

"Рука в яку порізали знаходилась саме біля обличчя, бо тоді я йшла та розмовляла по телефону. Тому я вдячна, що цей предмет не потрапив мені в голову чи око" , - говорить постраждала.

Зараз постраждала їде до лікарні, щоб перевірити рану на інфекцію. Говорить що на руці велика гематома та поріз.

Комунальники дану ситуацію поки відмовились коментувати.