Перші два місця посіли команди Рівного на етапі Чемпіонату України з баскетболу 3х3.

Змагання відбувалися у Вінниці та мали відповідну назву «VINNYTSIA CUP 2018».

Загалом за перемогу боролися 15 команд з різних міст. Рівне представляли добре відомі аматорські колективи “ЛАВІСС” та “AMP-Basket”. В складах обох рівненських дружин були гравці БК “Рівне ” та інші відомі баскетболісти.

Зокрема, “ЛАВІСС” традиційно вів до перемоги Олександр Захожий, разом з Тарасом Шанюком, Василем Чижом та Станіславом Ткачуком. В складі “AMP-Basket” виступали Василь Федорчук, Олександр Шепелев, Володимир Жартун та Степан Чорнолоз.

Рівне нські команди упевнено здолали сито відбіркових матчів та вийшли до фіналу, де в очному протистоянні і визначили, кому дістанеться золото, а хто задовольниться сріблом. В результаті рівненського дербі, на найвищу сходинку п’єдисталу переможців піднялася команда “AMP-Basket”, друге місце, відповідно у “ЛАВІССа”.

Крім того, за підсумками змагань, гравець БК “Рівне ” та “AMP-Basket” Олександр Шепелев визнаний MVP (найкращим гравцем) турніру.

Переможці були нагороджені кубками, медалями та призами, а також отримали можливість зіграти в фіналі літнього кубку в Києві, який запланований на серпень. Крім того, кожен учасник турніру отримав офіційні залікові очки FIBA.

Повідомляє інформаційна служба БК "Рівне ".