ДТП з присмаком скандальності сталося вчора в центрі Здолбунова. Тут, на вулиці Шевченка, автомобіль „Тойота-Прадо” зіткнувся з мікроавтобусом „Хюндай”. Зіткнення відбулося на смузі, якою рухався мікроавтобус. Про це розповідають свідки аварії.

Допомога медиків знадобилася водію „Хюндая”. Його у стані середньої важкості госпіталізували в місцеву лікарню.

Поки водію „Хюндая” надавали медичну допомогу, з „Тойоти” зняли номерні знаки та талон про проходження державного технічного огляду. Нібито для проведення слідчих дій. Про це розповіли ДАІшники, які оформляли ДТП, втім, при цьому ледь не зламали телевізійний мікрофон.

Кому належить „Тойота Прадо”, розповіли в обласному управлінні міліції. Виявляється, автомобіль справді зареєстрований за начальником управління ДАІ в Рівне нській області Миколою Слободенюком. Втім, за кермом знаходився не він, а інший чоловік, який підвозив дружину головного ДАІшника, - переконують у міліції.

У лікарні Микола Слободенюк вже не перший день, - розповіли у міліції. Сам він у телефонній розмові повідомив, що до ДТП ніякого відношення не має. Втім, зустрітись з журналістами не захотів. Всі обставини аварії розслідуватимуть працівники міліції, адже за кермом знаходився не правоохоронець, а цивільна особа, - повідомили в Здолбунівській районній прокуратурі.