Вчора, 27 червня о 15:31 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі, за адресою: смт. Рокитне вул.Коротка,10.

На місце виклику негайно виїхав черговий караул рятувальників 10-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Рокитне. По прибуттю на місце виклику бійці ДСНС встановили що вогнем повністю охоплена господарська будівля (дерев’яна, розмірами 8-15 м.кв., крита шифером по дерев’яній обрешітці), в який знаходиться автомобіль марки Volkswagen Т4 та поруч розташовані два житлові будинки. Керівником гасіння пожежі було прийнято рішення про залучення додаткових сил та засобів. Рятувальники відразу подали чотири водяних ствола два безпосередньо в осередок пожежі та два на захист житлових будинків. Вже о 15:45 пожежу вдалося локалізувати, а о 18:20 повністю ліквідувати. Завдяки професійним діям рятувальників від знищення вогнем було врятовано два поруч розташованих житлових будинки.

Вогнем знищено: господарську будівлю та речі домашнього вжитку та пошкоджено: моторний відсік та салон автомобіля.

До ліквідації пожежі було залучено три одиниці спецтехніки ДСНС дві з яких 10-ї державної пожежно-рятувальної частини смт.Рокитне та одна автоцистерна Рокитнівського державного лісового господарства.

Наразі причини виникнення пожежі та завдані збитки встановлюють фахівці.

pic



pic



pic

Повідомляє ГУ ДСНС України у Рівне нській області.