Депутати Рівненської міської ради вимагають міністра освіти (*Лілію Гриневич*) заборонити розповсюдження книг "Громадянська освіта" за якими будуть навчатись діти вже з 1 вересня.

На сторінках підручника, визначення «сім'ї» розглядається не в традиційному ключі, а в тих нових формах, які, на думку авторів, привнесла сучасність.

Депутати Рівне нської міської ради вважають, що це спроба нав’язування українському суспільству антиморальні норми одностатевих пар, начебто як прояв природності та гуманізму. За словами депутатів, у традиційній сім`ї зберігаються і передаються новим поколінням кращі народні традиції, виховується любов до Бога і людини, до свого народу, країни та довкілля, закладаються цінності і норми моралі. Усвідомлення важливості сім`ї є запорукою побудови здорового суспільства, міцної держави та майбутнього нації.

Голосування підтримали 32 міських обранців. Після голосування міський голова виразив свою радість словами:

"Слава Богу, наші ряди чисті"

Крім того, депутати підтримали звернення до президента України з вимогою захистити конституційні права і свободу громадян України, які стоять на варті сімейних цінностей. Вони засудили дій правоохоронців, які були присутні 17 червня у Києві на “Марші рівності”. Та попросили, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова покарати всіх правоохоронців, які затримували молодих хлопців та дівчат, що вийшли за мирну акцію на підтримку сімейних цінностей.

pic



pic