У Млинові тривають роботи з упорядкування стадіону, який найімовірніше стане для рівненського футбольного клубу "Верес" домашньою ареною.

Нагадаємо, під час представлення нового тренера команди 14 червня, керівництво клубу офіційно оголосило, що гратиме домашні матчі "Верес" найімовірніше у Млинові. Відразу після офіційної частини тренерський штаб вирушив до райцентру, аби оглянути арену.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ У рівненського "Вереса" новий тренер

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Чи поверне рівненський "Верес" колишніх гравців? [ВІДЕО]

Тоді ж обіцяли - все приведуть до ладу. І ось сьогодні стадіон оглянув інспектор ПФЛ, а заодно й читачі Rivne1.tv отримали нагоду зазирнути всередину, аби побачити як змінилася споруда за тиждень.

За словами Млинівського селищного голови Дмитра Левицького, роботи зараз тривають, а благоустрій стадіону та територій навколо нього здійснюється у переважній більшості за рахунок млинівських спонсорів, які зацікавлені у розвитку селища та спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Рівне нський "Верес" стане причиною змін в українському футболі? [ВІДЕО]

- Про житло мови не йде, лише про проведення матчів, а для цього у нас умов достатньо. Ми зобов'язані їх поліпшити, щоб відповідали певним критеріям і вимогам. Нам в цьому допомагає "Верес" і його спонсори - це вже вклад у селище, - каже пан Левицький.

- Стосовно домовленостей, що "Верес" буде використовувати наш стадіон, як домашню арену, то вони ще тривають. Фінансові питання будемо вирішувати в межах чинного законодавства, зараз чекаємо експертизу, щоб визначити вартість оренди поля. Але не це головне, не гроші. Упевнений, що "Верес" дотримає свого слова і буде підтримувати наш дитячий, молодіжний спорт - це для нас найважливіше.

- Ми позиціонуємо Млинів як туристичне містечко, спортивне містечко, тому робимо поліпшення не лише на стадіоні, а й на пляжі, який неподалік. Прагнемо по-господарськи використати те, що маємо: річку, пляж, стадіон, спорт, - каже Дмитро Левицький. - Тому, думаю, що й наші місцеві млинівські спонсори також долучаться до підтримки НК "Верес".

головне фото М. Пікули