Мозолі від нових босоніжок, пересушена літнім сонцем шкіра обличчя та тіла, сухе волосся напевно усім знайомі всі ці неприємні відчуття, яких зазвичай зазнаєш влітку.

Кожній по манікюру та відпочинок Вашим ніжкам, погодьтесь, що руки і ніжки наша візитна карта, особливо влітку. Регулярний педикюр і манікюр це перша правило в будь яку пору року. Експериментуйте з яскравим лаками для нігтів. А вирішити неприємну проблему у вигляді грибка, тріщин, мозолів, врослих нігтів, гіпергідрозу Вам допоможе лікувальний педикюр з елементами подології на ізраїльській лікувальній косметиці.

pic

pic

Наповнюємо та захищаємо. Обирайте органічний шлях для Вашого волосся. Перша професійна трихологічна компанія в світі, що використовує ефірні олії, гідролати, активні інгредієнти і чисті подрібнені рослини. Професійне відновлення слабкого та пошкодженого волосся еко-брендом OWay від Rolland. Активні інгредієнти, що містяться в засобах допоможуть відновити, усунути ламкість і тьмяний колір волосся. Покращить внутрішню структуру волосся, зробить його еластичним, міцним та стійким до пошкоджень.

pic

Досконалі форми. Можливість оперативно усувати проблеми зайвої ваги, целюліту, застоїв лімфатичної рідини, зниження тургору шкіри дає апарат PX7000+, який виконує функції:

- Ультразвукова кавітація (порівняти можна лише з якісно виконаною ліпосакцією)

- Вакуумний RF-масаж

- Радіохвильовий лістинг.

pic

Літо - це не лише яскраві фарби, засмага у моря і теплі вечори; це ще і пил, і сухість, і "шкідливий ультрафіолет". Фахівці пропонують ряд послуг які допоможуть Вашому обличчю завжди бути сяючим та зволоженим:

Газорідинний пілінг на апараті JET PEEL

- чарівна паличка для нашої шкіри. Він позбавить від вугрової висипки і слідів постакне, як ластик зітре дрібні зморшки, а глибокі зробить менш помітними, прибере пігментні плями і поліпшить колір обличчя. Процедуру можна проводити в будь-який час року, незалежно відсонячної активності, її навіть рекомендується робити перед відвідуванням солярію або пляжу, для вирівнювання поверхні шкіри для досягнення рівного загару.

pic

Біоревіталізація - це один із методів профілактики і корекції косметичних недоліків шкіри, шляхом насичення її глибоких шарів гіалуроновою кислотою. Показаннями до біоревіталізації є:

• сухість і зневоднення шкіри

• дрібні зморшки, травмована шкіра

• нездоровий колір шкіри, пігментні плями

• розширені пори, підвищене виділення підшкірного сала

• ультрафіолетове опромінення

Біоревіталізація може проводитись практично на будь-якій ділянці обличчя і тіла.

pic

Одна із процедур у списку «must do it» – це пілінг. Він допомагає глибоко очистити і оновити шкіру обличчя, роблячи її свіжою і молодою.

Одна із процедур у списку «must do it» – це пілінг. Він допомагає глибоко очистити і оновити шкіру обличчя, роблячи її свіжою і молодою. Пропонуємо взяти на озброєння одну з останніх розробок в сфері очищення – карбоновий лазерний пілінг.

• м’яко відлущує омертвілі клітини шкіри;

• має ефект омолодження;

• має бактерицидну дію;

• усуває дефекти шкіри: пігментні плями, дрібні зморшки, сліди від вугрового висипу;

• звужує пори;

• пришвидшує обмін речовин, стимулює природні процеси відновлення.

pic

Крім всіх цих безсумнівних плюсів, процедура очищення дуже делікатна, тому може застосовуватись для чутливої шкіри.

І звичайно ж останнє слово у медицині – Іспанська методика регенерації тканин Regenera Activa. Вражаючі результати після однієї процедури. В центрі здоров»я і краси «Єва» працює сертифікований лікар-трихолог і проводить унікальну, запатентовану процедуру коли присутня:

- андрогенна алопеція у чоловіків і жінок дифузного типу;

- порідшення волосся після стресу;

- рубцева алопеція.



pic

Довіряйте догляд за собою найкращим і найсучаснішим методам у сфері естетичної косметології, перукарському мистецтві, манікюрі та педикюрі.

Інформація надана Центром Здоров'я та Краси «Єва» м.Рівне ,вул. Костромська,буд 41, +38 (097) 615 04 50 та +38 (0362) 69 00 00

pic