Вчора, 28 травня, у селі Владиславівка Млинівського району за участі заступника керівника поліції Рівненщини Сергія Волкова та очільників Млинівщини урочисто відкрили сучасну поліцейську станцію.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

Це стало гарним подарунком не тільки для місцевих мешканців, які сьогодні відзначають день заснування рідного населеного пункту, а й жителів навколишніх сіл, які входять до Млинівської об’єднаної територіальної громади.

Відкриття поліцейської станції — важливий крок до зміни системи взаємовідносин між громадянським суспільством і поліцейськими та дозволить значно посилити превентивну функцію, покращить безпеку мешканців Млинівщини.

Сергій Волков подякував місцевій владі за співпрацю та допомогу у відкритті важливого для людей об’єкту.

«Щоб отримати поліцейські послуги, людям не потрібно їхати до районного центру, а всі проблеми можна вирішити на місці. На поліцейській станції будуть розміщуватися групи реагування патрульної поліції та дільничні офіцери», - зазначив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області.

Після урочистого відкриття гості оглянули нове службове приміщення, яке оснащене комп’ютерною технікою та всім необхідним обладнанням, аби жителі району змогли отримати вчасну, якісну та необхідну допомогу від правоохоронців.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.