Наталія Мосейчук, Джамала, Дмитро Монатік, Олег Винник, Олена Кравець, Надя Дорофеєва та інші зірки українського шоу-бізнесу записали віозвернення з закликом подякувати вчителям. Опублікували його у мережі саме у день, коли у школах завершується навчальний рік.

"Українські зірки з трепетом та вогником в очах згадують своїх учителів, згадай і ти свого улюбленого вчителя. Того, хто навчив тебе цінувати свої можливості. Того, хто вірив у тебе, незважаючи ні на що. Того, хто своїм прикладом навчив надихати інших.

Подякуй учителю, завдяки якому ти знайшов себе справжнього – номінуй його на премію Global Teacher Prize Ukraine 2018 і розкажи власну історію успіху за хештегом #вчительмогоуспіху. Давай разом покажемо всій країні, що #ВчителіВажливі !" - йдеться у підписі під відео.

ДОВІДКОВО:

GLOBAL TEACHER PRIZE UKRAINE - це щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. Національну премію засновано в 2017 році ГС "Освіторія" після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation.