В квітні поточного року у містах, районах та об’єднаних територіальних громадах області відбувалися масові спортивні активності. Вони були приурочені до Міжнародного дня спорту.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

З нагоди цього по всій Рівне нщині організовувалися спортивні естафети і конкурси, вікторини та руханки, показові виступи спортсменів і багато інших форм активного дозвілля. Ті населені пункти, які зуміли провести наймасштабніші заходи і залучити максимально багато учасників, будуть нагороджені призами і подарунками від організаторів. Однією з цьогорічних призерів стала громада с. Залужжя Дубровицького району. В загальному підсумку вони посіли друге місце серед всіх учасників, які взяли участь у фестивалі здорового способу життя присвяченому Міжнародному дню спорту.

Щоб вручити вищезгадані відзнаки, в с. Залужжя завітали гості з комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради. Урочисте нагородження відбулося в приміщенні Залузького навчально-виховного комплексу (загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад).

Але в підготованій організаторами програмі знайшовся час і на нові спортивні активності. Тамтешніх дітей вони розподілили на команди і запропонували позмагатися в спортивних естафетах. Парний та індивідуальний «Фітбол» і «Флорбол», «Влучний кидок» та «Кільця» - за підсумком всіх цих естафет найкращий результат продемонструвала команда «Рух вперед». В половині завдань її учасники здобули перше місце, і впевнено відірвалися від найближчих суперників.

Під час нагородження, організатори вручили командам-учасницям призи від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівне нській області, а представники місцевої громади були відзначені кубком, дипломом і призами за почесне друге місце у фестивалі здорового способу життя, присвяченого Міжнародному дню спорту.