У рамках реалізації спільного проекту МОЗ України та Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» на Рівненщині передбачається, окрім іншого, реконструкція медичних амбулаторій.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

Вчора, 24 травня, у приміщенні Рівне нської ОДА відбулося публічне розкриття тендерних пропозицій на реконструкцію 48 амбулаторій північних і центральних районів області.

Зокрема, до переліку цих амбулаторій потрапили медичні заклади з Володимирецького (4 амбулаторії), Дубровицького (7 амбулаторій), Рокитнівського (9 амбулаторій), Сарненського (5 амбулаторій), Березнівського (10 амбулаторій), Костопільського (6 амбулаторій), Гощанського (3 амбулаторії) та Корецького (4 амбулаторії) районів.

Свої пропозиції на проведення реконструкцій подали київська, вінницька та дві рівненські фірми. Тож тепер експерти повинні перевірити всі подані документи, порівняти цінові пропозиції та дізнатися про досвід роботи того чи іншого учасника тендеру.

«Не варто думати, що перемогу в тендері обов’язково отримає та компанія, яка запропонувала найнижчу ціну. Ми перевіримо всіх учасників за критерієм кваліфікації: наявність технічних можливостей, працівників, досвіду роботи, – пояснює керівник проекту Світового банку на Рівне нщині Сергій Рибачок. – Другий етап перевірки – технічна відповідність. Тобто ми маємо звірити відповідність об’ємів поданої пропозиції до вимог технічного завдання. І вже тільки на третьому етапі всі претенденти, які отримали схвалення на перших двох етапах, пройдуть порівняння щодо поданих цінових пропозицій».

Тож тепер комісія з відбору має опрацювати усі подані пропозиції та визначитися з переможцем.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.