Мода на свіже і підтягнуте обличчя не проходить ніколи. А от молодість швидкоплинна. Та разом із бажанням зберегти її з’являються безліч сучасних, а головне безпечних методів це зробити. Один з таких з’явився у Рівному і має він назву біполярний радіохвильовий ліфтинг апаратом «Reaction». Ця інноваційна у сфері краси послуга поєднує у собі функції вакууму та впливу радіохвиль. Охочих підтягнути та омолодити шкіру безпечно та безболісно завдяки цій процедурі запрошують до медичного центру «Med&Life». А фахівець медичного центру Світлана Майструк розповідає про усі переваги та ефект від біполярного радіохвильового ліфтингу.

Який ефект?

Дряблість шкіри, зайві жирові відкладення, опущені повіки і кутики рота, порушений овал обличчя, нееластична шкіра — це те, що змушує жінок засмучуватися. І це те, з чим ця процедура точно впорається!

На які зони можна робити продедуру?

Можна робити на будь-які зони. Як на обличчі, так і на тілі. Якщо ж певна ділянка без зайвих жирових відкладень, а наша ціль — підтяжка, ми використовуємо насадку лише для ліфтингу. А якщо мета — зменшити жирові відкладення, то використовуємо спочатку насадки з функцією поєднання радіохвилі і вакууму, а тільки після цього ліфтингову.

Які відчуття?

Відчуття індивідуальні. Пацієнтки найчастіше розповідають, що у тілі таке напруження м’язів, як після активного тренування у спортзалі. А ще відчувають тепло. Але ніякого болю.

Кому не можна робити?

Всі процедури мають протипоказання. Якщо ви маєте порушення цілісності шкіри, висипання, псоріаз, алергічні реакції, онкологічні захворювання, проблеми із щитовидною залозою, або наявність в тілі металічних конструкцій, кардіостимулятора, у період вагітності та лактації, то фахівці не рекомендують процедури біполярного радіохвильового ліфтингу апаратом «Reaction».

В якому віці?

Зазвичай у 30-35 років. Утім всі процедури повинні виконуватися відповідно до показів. Якщо є проблема, ви бачите обвислість шкіри чи зморшки, то процедуру можна робити. Головне — прийти спочатку по консультацію до косметолога медичного центру «Med&Life», який вирішить, чи потрібно і чи можна робити цю процедуру.

Більше читайте на 40-41 сторінках журналу "SURENZH"

Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах!

Fichier:Instagram simple icon.svg Картинки по запросу фейсбук значок