Рівненські правоохоронці поки не затримали другого підозрюваного у скоєні розбійного нападу на фірму, яка торгує пивом. Нагадаємо, це сталося на початку серпня цього року.

Два чоловіки в масках увірвались у це приміщення на вулиці Князя Володимира і погрожуючи зброєю, стали вимагати гроші. Коли працівники фірми спробували чинити опір, пролунало два постріли. Куля влучила експедитору в ногу. Забравши 52 тисячі гривень, грабіжники зникли. Одного з них затримали через кілька днів, - повідомили тоді у міліції.

23-річний затриманий, який виявився юристом, заперечував свою причетність до скоєння злочину. Спершу Рівне нський міський суд обрав йому міру запобіжного заходу — підписку про невиїзд, але це рішення правоохоронці оскаржили, і підозрюваного заарештували на 2 місяці, помістивши в слідчий ізолятор. Утім, звідси він несподівано зник. Про це заявила мати підозрюваного Лілія Андреєва.

У слідчому ізоляторі підтвердили, що заарештованого Петра Андреєва у них справді немає. Саме тому не прийняли і передачу. Куди зник підозрюваний, розповіли у міліції. Виявляється, спершу його тримали в ізоляторі Костопільського райвідділу, а тепер - перевезли в Корець. Навіщо ці екскурсії, правоохоронці не кажуть, але запевняють: Петро Андреєв – живий та здоровий.

На дії міліціонерів Лілія Андреєва вже поскаржилась у прокуратуру. Жінка переконана: її син не винен і з нього просто хочуть вибити зізнання. Втім, правоохоронці це заперечують і обіцяють довести протилежне. Коли справа потрапить до суду.