Вчора, 8 травня о 17:10 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про те, що в одному із дворів у місті Вараш по мікрорайону Перемоги на дитячому майданчику застрягла дівчинка 2013 р.н. та не може самостійно звільнитись.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Мати дівчинки повідомила рятувальників, що коли вона гуляла з дитиною на майданчику, донька піднімаючись по драбинці просунула голову між щаблями та застрягла. Жінка та перехожі громадяни не змогли власними силами звільнити дівчинку, тому негайно звернулися по допомогу до працівників ДСНС. Вже за лічені хвилини на місце виклику оперативно прибув черговий караул 12-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівне нській області.

Прибувши на місце рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту надали допомогу по звільненню дитини. Жодних серйозних травм в результаті даної події у дитини не виявлено. Мама дівчинки щиро подякувала бійцям Державної служби України з надзвичайних ситуацій, відмітивши, що вони дуже швидко відреагували на її прохання про допомогу та оперативно звільнили дитину з «ігрової пастки».

pic



pic

Про це повідомляє Кузнецовський міський сектор Головного управління ДСНС України у Рівне нській області.