Учора, дев’ятого травня, близько шостої години вечора в Рівному сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав малолітній велосипедист.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Слідчо-оперативна на місці події встановила, що на вулиці Олексинська в результаті зіткнення з автомобілем «Audi 100» під керуванням 26-річного жителя Рівне нського району травмувався восьмирічний хлопчик, який рухався на велосипеді.

Унаслідок ДТП малолітнього рівнянина госпіталізували до лікарні, де медики в нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом потиличної кістки.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Водій «Audi 100» за результатами освідування був тверезим.

Шановні батьки! Привчайте змалку дітей до вивчення і дотримання Правил дорожнього руху, наголошуйте про безпеку на дорозі та у жодному разі не дозволяйте своїм дітям, які не досягли 14 років, їздити велосипедом проїзною частиною, аби не картати себе за їхнє втрачене здоров’я та запобігти можливим трагічним наслідкам.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.