Учора, 9 травня, до лікарні доставили 26-річного жителя села Мирогоща з колото-різаними ранами. Дубенські поліцейські затримали зловмисника, причетного до завданих тілесних ушкоджень, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що близько 17 години на подвір’ї будинку в селі Мирогоща Друга між 30-річним господарем та його знайомим раптово виник конфлікт на побутовому ґрунті. Обоє учасників інциденту перебували у стані алкогольного сп’яніння. Під час суперечки, яка переросла у бійку, 30-річний чоловік схопив ніж та наніс односельцю удар в груди.

26-річного чоловіка госпіталізували в хірургічне відділення із проникаючою колото-різаною раною грудної клітки, пораненням легені та внутрішньою кровотечею.

Слідчі за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.