Вистріл у хлопчика, агресивні собаки, укуси змій, відкриття літнього сезону в зоопарку та багато інших новин, якими цікавилися рівняни. Якими саме, дивіться далі:

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Каретою швидкої медичної допомоги 28 квітня близько 22 години до лікарні доставили шестирічного жителя села Шпанів Рівне нського району. Після проходження рентгену медики виявили у нього стороннє тіло, схоже на кулю.

pic

****

30 квітня, у селі Клюки Дубенського району, знайшли закопаним тіло військового.

pic

****

У Рівному хочуть змінити вартість проїзду у тролейбусах. Таку петицію на сайті Рівне нської міської ради зареєстрував Юрій Бойчук.

pic

****

Місце відпочинку для дорослих та дітей. У рівненському зоопарку стартував літній сезон. Аби побачити екзотичних тварин на відкриття завітали сотні краян .

****

Покусані руки і ноги. У Здолбунові безпритульний собака з незрозумілих причин накинувся на семирічну дівчинку.

****

Гнути спину на городі чи гнути її над мангалом із шашликом? Витрачати гроші на розсаду чи, може, краще на дівчат і їхні забаганки? Ударно працювати чи краще - ударно відпочивати? Хто, як і наскільки гучно це все робитиме, розкаже Анастасія Боднарська. Настю, чимось вразили тебе людські забаганки?

****

Рівняни часто нарікають на житлово-комунальні підприємства. Здебільшого через те, що добитися ремонту в будинках дуже складно, почасти - нереально. Та вже незабаром ЖКП ліквідують і їхні функції виконуватимуть приватні управляючі компанії. Як вплине це на мешканців багатоквартирних будинків: чи зможуть вони зітхнути з полегшанням чи навпаки доведеться ще більше спустошувати гаманці. Про це - далі.

****

До Рівного із зони проведення антитерористичної операції повернулися військовослужбовці місцевого гарнізону.

pic

****

Штраф, або до 4-х років в'язниці. Так карають, за використання поліетиленових пакетів у Кенії. У Європейських країнах теж з цим не забарилися. У багатьох державах передбачені різні санкції, для порушників закону. Адже пластик не розкладається та забруднює навколишнє середовище. У Рівному теж заговорили про таку заборону. На офіційному сайті міської ради з'явилася електронна петиція з таким проханням. До закінчення голосування залишилося 17 днів. Які шанси Рівного позбутися пластикового сміття, дізнавалася Інеса Пославська.

****

2 травня, невідомий чоловік намагався викрасти авто рівненського автогонщика. Але патрульна поліція зловила його на "гарячому".

pic

****

Гадюка залізла на подвір’я, де гралася дитина і вкусила її у ногу. Постраждалого хлопчика звуть Андрійко, йому два з половиною роки. Це трапилося у Рокитнівському районі.

pic

****

Неприємний запах, тиснява та некомфортні місця для сидіння. Саме так відгукуються пасажири про міжміські та приміські маршрутки. Наші журналісти вирішили поцікавитися, якими б рівняни хотіли бачити маршрутні таксі обласного сполучення.

****

З міжнародного аеропорту «Рівне » на відпочинок до сонячної Анталії відправилося понад 170 туристів.

pic

****

Трагічний випадок стався у військові частині обласного центру. У Рівному застрелився солдат-контрактник.

pic

****

Небезпечний відпочинок. Сезон пікніків відкрито, а з ними розпочинаються і пригоди. Та незавжди вони приносять задоволення. Адже у лісі на людей чатують чимало підступних тварин та плазунів. Одні із найнебезпечніших, укус, яких вражає миттєво - гадюки. Що робити у такому випадку дивіться далі.

****

Не прибрав - плати штраф. Новий законопроект, який чекає розгляду у Верховній Раді України, передбачає відповідальність за залишені під ногами собачі кавелдики — від 850 до 1700 гривень за купку. Господарі тварин ніби і не проти збирати в кульочки екскременти своїх улюбленців - та кажуть, куди ж їх викидати? І кому доведеться прибирати за безпритульними собаками? Наша Анастасія Боднарська вирішила дізнатися, чи готове до нововведення Рівне .

****

5 травня, до Клеваня приїхали представники князівського роду Чарторийських на перепоховання своїх предків.

pic