Рівненська область підтримує ініціативи проекту «Енергія біомаси: перетворення природного потенціалу на регіональне партнерство».

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Нагадаємо, проект фінансується Європейським Союзом в рамках Програми територіального співробітництва Східного Партнерства Білорусь - Україна. Головний партнер – Агенція із залучення інвестицій та обслуговування інвесторів «ІнвестІнРівне ».

Олексій Муляренко зустрівся з її керівником та координатором проекту Дмитром Янушевським. Обговорили основні заходи та активності проекту, а також плани подальшої його реалізації. Передбачається створення пілотної інноваційної моделі використання біопалива для потреб комунальних закладів. Відтак, в рамках Проекту буде проведено реконструкцію котельні загальноосвітньої школи в Сарненському районі, а також встановлено сучасне опалювальне обладнання, яке працюватиме на відновлюваному біоенергетичному паливі.

Голова Рівне нської ОДА Олексій Муляренко висловив високий рівень зацікавленості в успішній реалізації проекту та зазначив актуальність переходу на альтернативні відновлювальні джерела палива для Рівне нщини, в умовах надзвичайно високих цін на газ.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.