Минулої доби факти незаконного поводження зі зброєю поліцейські зареєстрували у Березнівському, Володимирецькому, Дубенському районах, місті Костопіль та селищі Млинів.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Учора, третього травня, у ході проведення операції «Зброя та вибухівка» дільничний офіцер Березнівського відділення поліції вилучив у 49-річного жителя села Поляни гранату «РГД-5» та запал до неї.

Таку ж гранату із запалом вилучили оперативники Володимирецького відділення поліції у вже раніше судимого 19-річного жителя села Красносілля.

Крім того, дільничні офіцери вилучили у 45-річного жителя села Нараїв Дубенського району 55 патронів калібру 5,6 мм, у 34-річного костопільчанина – 19 патронів калібру 7,62 мм. А Млинівські дільничні офіцери вилучили у 55-річного місцевого жителя 50 патронів калібру 5,6 мм. Зі слів жителя райцентру, він привіз її із зони АТО.

За усіма фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Усі боєприпаси поліцейські вилучили та направили на експертизу, за результатами яких прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic



pic



pic