Трагічний випадок стався у військові частині обласного центру.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Сьогодні, 4 травня в одній з частин Рівне нського гарнізону військовослужбовець військової служби за контрактом під час необережного поводження зі зброєю отримав вогнепальне поранення, несумісне з життям.

Як повідомляє прес-служба управління оперативного командування «Захід», по даному факту командуванням військової частини призначене службове розслідування, результати якого будуть оприлюднені.

Військовослужбовець характеризувався з позитивної сторони.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівне нської області, близько шостої ранку до поліції повідомив працівник Збройних сил України, що під час несення служби у військовій частині загинув солдат.

Поліцейські на місці події встановили, що 22-річний житель Дніпропетровської області на контрольно-пропускному пункті військової частини отримав вогнепальне поранення із автомата Калашникова. Військовослужбовець загинув на місці.

Тіло солдата направили в морг для проведення експертизи, яка встановить остаточну причину смерті.

У поліції за цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України, процесуальне керівництво у якому здійснюватиме військова прокуратура Рівне нського гарнізону Західного регіону України.

У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюватимуть усі обставини інциденту.