Вчора, 29 квітня, на стадіоні "Славутич Арена" у Запоріжжі, зустрілися рівненський "Верес" із луганською "Зорею". Нагадаємо, що гра завершилася із рахунком 1:0.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Головний тренер «Зорі» Юрій Вернидуб поділився враженнями від переможного для його команди матчу з «Вересом»:

- Гра була рівною. Після вилучення, яке було справедливим, нам стало легше. Футболу як такого, не хочу образити хлопців, сьогодні особливо не було. Помітно, що футболісти пригнічені психологічно і хвилюються за результат. Кожна гра на вагу золота. Потрібно готуватися далі. На нас чекають ще три гри, в яких буде все вирішуватися. Тому давайте дочекаємося закінчення чемпіонату, а потім будемо дивитися і коментувати.

- З тією грою, яку показує команда в останніх іграх, з емоціями, які відчувають вболівальники - чи не думали Ви про те, аби видавати валер`янку?

- Розумію і хлопців. Хоча нічого не змінюємо в тренувальному процесі. Йдемо тим же шляхом. У тренуваннях все добре, але ось з «Маріуполем» перший тайм провалили. У другому - титанічними зусиллями домоглися результату. Сьогодні - те ж саме. Потрібно бути більш відповідальними, мужніми, виходячи на поле. Не личить таким футболістам, як, наприклад, наша сьогоднішня центральна трійка, так грати. Мені зовсім не сподобалися сьогодні ні Харатін, ні Сілас, ні Андрієвський. Багато браку, помилок. Здавалося б, візьміть м`яч під контроль. Плюс, реалізація. Маючи стільки моментів, потрібно було б забити і все заспокоїлося. Ми не забили, а в кінці ще могли і пропустити. «Верес» можу привітати з хорошою грою. Не дарма наш сьогоднішній суперник пропускає менше всіх. Вони вміють оборонятися. Їм бажаю удачі в подальшій боротьбі.



pic

Післяматчева прес-конференція виконувача обов`язків головного тренера "Вереса" Андрія Демченка за підсумком матчу проти "Зорі" (0:1):

- Гра склалася для нас дещо невдало. Ми програли сьогодні. Цьому є об`єктивна причина - вилучення на початку другого тайму. Це дуже зіпсувало наш план на гру. Вилучили нашого основного центрального захисника і довелося Каленчуку зміщуватися з опорної зони - в зону оборони, а натомість - випускати іншу людину. А так, по грі - скажу, що ми справлялися з «Зорею». Іноді ми грали краще, іноді - вони. «Зоря» - добре організована команда. До цього ми були готові. Намагалися контатакувати у відповідь на атаки «Зорі». Десь виходило, десь не зовсім.

pic

За матеріалами інформаційної служби НК "Верес".