Три людини загинуло, ще двоє у важкому стані потрапили до лікарні. Такі наслідки дорожньо-транспортної пригоди, яка у ніч з п’ятниці на суботу сталась в Острозькому районі на дорозі Шубків –Бугрин – Оженин - Острог.

У селі Розваж на прямій ділянці дороги не розминулись автомобілі «MAZDA 626», в якій знаходилось 4-ро людей та „Нива”. Останньою керував працівник міліції, 27-річний Володимир - він здійснював плановий об’їзд нафтопроводу. В результаті лобового зіткнення автомобілі перетворились на купу металобрухту.

За попередньою версією, водій „Мазди”, 34-річний Віталій виїхав на смугу зустрічного руху, що і стало причиною ДТП - повідомляє прес-служба обласного управління ДАІ. Наслідки ДТП трагічні – обидва водії та 24-річний пасажир „Мазди” Артур загинули на місці пригоди. Ще двоє чоловіків, 21-річний Ігор та 40-річний Владислав, які знаходились в легковику, з численними травмами потрапили до лікарні.

Всі обставини цієї аварії з’ясовують слідчі Острозької районної прокуратури, які за фактом ДТП порушили кримінальну справу.