25 найкращих педагогів України боротимуться за першість.

21 квітня, у Рівне нському обласному ліцеї відбулось урочисте відкриття третього (заключного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» у номінації «Українська мова та література».

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

До обласного центру з’їхались 25 найкращих педагогів – знавців свого предмета. Увесь тиждень Рівне буде свідком народження нових педагогічних технологій, інноваційних ідей та джерелом творчості.

Вітали учасників перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк, перший проректор Рівне нського ОІППО Іван Вєтров, начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти обласного управління освіти Рівне нської ОДА Святослав Сидорук, директор обласного ліцею Наталія Сосюк та інші.

«Педагогічна еліта – це обдарований учитель, який завжди впевнений та креативний. Ви вже підтвердили це звання в своїх областях. Бажаю вам горіння в роботі, завжди прагнути до кращого, ділитися досвідом із колегами. Отримайте незабутні позитивні емоції», – звернулася до учасників конкурсу головний спеціаліст відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин Міністерства освіти та науки України Олена Котусенко.

Голова журі Конкурсу Дмитро Дроздовський зачитав вітальне слово Міністра освіти і науки Лілії Гриневич. Вона виразила впевненість, що учасники Конкурсу «покликані продукувати сміливі й інноваційні ідеї», що саме вони «конструюють траєкторію майбутнього нашої країни, формуючи ціннісні орієнтири, ставлення до життя у різних його виявах». Дмитро Ігорович побажав учасникам упевненості у власних силах, «щастя бути сильними», віри в перемогу. Члени журі сподіваються, що учасники Конкурсу демонструватимуть фахову майстерність, утілюватимуть інноваційні форми та методи, реалізовуватимуть сучасні підходи до навчання, наскрізні змістові лінії та формуватимуть ключові компетентності.

За матеріалами Управління освіти і науки Рівне нської облдержадмініністрації.

pic



pic



pic



pic