9 травня Україна, як і весь цивілізований світ відзначає День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цього року в умовах повномасштабної військової агресії росії Україна продовжує боротися з нацистами - російськими орками і їхнім шизофренічним путіном. Натомість у росії, як завжди, пишаються цим днем і в умовах, коли більше 25 тисяч рашистів загинули в Україні, вони все одно провели парад. Про цинізм, брехню та ідіотизм країни окупанта розповість Павло Невесенко.

Дві війни між якими десятиліття, але вони чимось схожі. Уже нині чи не увесь світ ототожнює путіна з гітлером, а нацизм з фашизмом. 9 травня у орків розпочалося з порції правди на російському Тв. У розкладі програм замість назв, з'явився напис "на ваших руках кров тисячів українців та сотень їхніх вбитих дітей". І у той час коли в Україні триває 75 день війни і усіх звірств, що уже встигли натворити рашисти у москві не обійшлися без параду. щоправда не такого помпезного, як зазвичай і знову ж брехливі слова російського фюрера.

І це при тому, що більше 25 тисяч росіян загинули на території України, в москві проводять парад. Втім, путлеру байдуже на своїх військових, тим більше на українських та мирне населення, яке продовжують знищувати. Та про що говорити, і як ще, як не божевіллям назвати так званий військовий парад в росії у дитячому садку.

А верх цинізму та лицемірства це покладання квітів путіним до пам'ятників захисників Києва та Одеси. Тих самих, які він бомбить і продовжує бомбити. Нинішню війну головний кровопролитець нашого часу називає спецоперацією, а ось як її називають ветерани другої світової війни, які нині мешкають в Україні.

Також вони проводять паралелі путіна з гітлером.

Щодня у росії ллється багато брехні про події в Україні. Там замовчують про кількість вбитих своїх військових та розповідають про свої успіхи в Україні. Втім, брехню дедалі важче приховувати. Якщо вже один з головних любителів рускага міра Гіркін критикує армію вбивць.

І як же не згадати про останнього таргана нашого часу, такого ж диктатора і любителя радянського союзу олександра лукашенка. Після його маячні про превентивний удар і карти про нього з'явилось чимало мемів та пародій.

Читайте також: На Рівненщині храм УПЦ МП облили кров’ю