Житель Костопільщини проведе 13 років у колонії.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Позицію органів прокуратури Рівне нської області підтримано Апеляційним судом Рівне нської області та залишено без змін вирок суду першої інстанції про призначення покарання 35-річному жителю Костопільського району, який вчинив умисне вбивство (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.115 КК України).

Прокурорами, які підтримували обвинувачення в суді, доведено, що чоловік у липні минулого року, перебуваючи у помешканні колишньої дружини, що у Костопільському районі, під час суперечки завдав останній не менше 12 ударів ножем, який приніс із собою. Внаслідок численних ножових травм потерпіла померла на місці події.

Рівне нський районний суд, дослідивши зібрані у кримінальному провадженні докази та заслухавши показання усіх сторін, врахував той факт, що злочин скоєно обвинуваченим на очах у малолітніх дітей та відноситься до категорії особливо тяжких, а відтак визнав чоловіка винним та засудив до позбавлення волі строком на 13 років.

Не погодившись із таким судовим рішенням в частині призначеного покарання, обвинувачений та його захисник оскаржили вирок в апеляційному порядку.

Проте суд апеляційної інстанції, врахувавши принципову позицію прокурора, який наполягав на призначенні за жорстоке убивство справедливого покарання, з ним погодився. Відтак, Апеляційним судом Рівне нської області у задоволенні апеляційної скарги обвинуваченого та його захисника відмовлено, а рішення суду першої інстанції залишено без змін.

Повідомляє прес-служба прокуратури Рівне нської області.