У суспільстві існує догма,що чоловіки «схиблені на сексі». Але американські дослідники заперечують цей факт. Вони стверджують, що жінки сильніше жадають сексу, ніж чоловіки.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

За дослідженням американських психологів від 20 до 25% з 53 мільйонів одружених чоловіків відчувають меншу потребу в сексі в порівнянні зі своїми дружинами. Інші дослідники вважають, що таких чоловіків не менше 30%. Тепер абсолютно нормальним вважається навіть знижений інтерес до сексу серед чоловіків.

За словами британських вчених, саме в останньому місяці літа спостерігається підвищення гормону тестостерону. Тому, підвищення сексуальної активності в серпні показали як пари, які тільки почали відносини, так і досвідчені подружжя, які мають великий сімейний стаж. А ось в холодну пору року чоловікам не хочеться сексу, тому що у них починається апатія і депресія. Це викликано гормоном мелатоніном, який починає активно вироблятися взимку.

pic

«Несумісність сексуального бажання» - так тепер називається стан, коли один партнер бажає сексу більше, ніж інший, або не так, як інший. Те, що для одного «занадто часто», для іншого може бути «достатньо» або навіть «дуже рідко». У деяких випадках несумісність сексуального бажання проявляється більш складним чином. Різниця може спостерігатися не тільки в кількості, але і в якості. Наприклад, один з партнерів схильний до експериментів і прагне урізноманітнити статеве життя, а інший - навпаки, досить консервативний і не хоче йти на експерименти. І в цьому випадку жінка теж часто буває більш активною і вимогливою до якості сексу.

pic

Знижене сексуальне бажання чоловіка суперечить багатьом сексуальним стереотипам. У традиційній культурі, а також в книгах, фільмах, жартах і анекдотах чоловік, який не бажає вступати в статевий зв'язок відразу ж, як тільки жінка дасть свою згоду, виглядає безглуздо і гідний всілякого насміхання. Вважається, що справжній чоловік - той, хто готовий всюди і завжди, а справжня жінка повинна підкорятися його бажанням, нехай навіть їй це і не подобається. Але в дійсності, коли справа доходить до ліжка, саме чоловіки часто вимовляють фразу «не сьогодні, люба». Давно вже відзначено, що жінки при наявності величезного бажання сексуального контакту, чомусь намагаються це приховати, але при цьому провокують чоловіків на залицяння. При цьому все обставляється так, що начебто їм самим і не треба нічого, а "ці хтиві самці" ... Знайоме визначення?Пора б уже розібратися хоча б для себе особисто, що таке для вас секс. Це просто фізичний контакт або це варіант прояви почуттів, або це спосіб провести час разом, або ...

pic

Видів сприйняття стільки ж, скільки людей.Виходячи з отриманих чесних (!) Думок, можна зробити висновок, чого вам насправді хочеться. Може виявитися, що і не в сексі справа. Таким чином, у вашій парі відразу стане зрозуміло, хто чого більше хоче. Між іншим, хороший спосіб розставити крапки над "i", щоб потім не кидатися взаємними докорами з серії "тобі, суці (псові), тільки одне і треба"."На мене на вулиці всі кидаються".Фраза здається чисто жіночої, а й чоловіки часто піддаються масовим атакам з боку жінок (навіть без використання AXE, схоже). А може бути, це вони настільки хочуть сексу, що або їм ввижається всяке, або вони активно спокушають всіх навколо?Висновок: визначити, хто хоче більше чисто за статевою ознакою і гіпотетично практично неможливо. Жінки будуть тикати пальцями в чоловіків, чоловіки - в жінок. На цьому місці всі пересваряться і будуть ще більше хотіти сексу, тому що помиритися і домовитися не вийде.

pic

Підпільна кличка - недотраха!

Хто б що не говорив, а характер від відсутності сексу більше помітно псується саме у жінок. Чоловікові в цьому плані дещо простіше (по крайній мірі, так вважається і начебто навіть скидається на правду), адже він може зняти напругу, абстрагуючись від бажання обіймати жінку. Жінці ж, як правило, потрібна ціла гама відчуттів і емоцій, яка для неї і включена в поняття "секс". Бажання - річ емоційна, значить, хоче більше той, для кого секс пов'язаний більше з емоційними моментами, ніж з фізичними.



pic

Взагалі кажучи, яка різниця, хто більше хоче, хто менше? Не статистикою потрібно займатися, а сексом!