У четвер кривава трагедія розігралась в обласному тубдиспансері у Рівному. Тут хворі, які лежали в хірургічному відділені, посварились через жінку – це єдине, що розповідають про конфлікт правоохоронці. Як останній аргумент, один з чоловіків дістав ніж і накинувся на свого опонента. Два удари виявились на диво точними – прямісінько в серце. Першою на місці вбивства опинилась санітарка.

Затримувати озвірілого чоловіка, який зарізав сусіда по палаті, медики не ризикнули. Адже те ж саме він погрожував зробити і з медперсоналом. Вгамувати чоловіка змогли працівники міліції, які прибули за викликом. Вони звикли навідуватись в цей заклад оскільки значна частина пацієнтів тубдиспансеру - колишні зеки, які час від часу з’ясовують між собою стосунки.

Загиблому було 36 років. Підозрюваному у вбивстві виповнилося 43. У нього - важка форма туберкульозу. Тож його поки залишили в тубдиспансері – в спеціальному ізоляторі під цілодобовою охороною працівників міліції. Втім, уже невдовзі він може опинись в сусідній будівлі - в рівненському СІЗО. Обидва заклади відділяє 20 метрів і стіна з колючим дротом.