Студенти Рівненського коледжу РЕГІ можуть залишитися без навчального приміщення.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Сьогодні ж, 12 квітня, студенти прийшли з вимогою - дізнатися де будуть вчитися та чому вони мусили платити двічі за рік навчання.

Коледж орендував приміщення Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука, однак останній односторонньо розірвав договір з коледжом, що передбачено в договорі про оренду.

«У нас змінився директор, ним став співвласник коледжу Петро Тадеєв. Коли прийшов новий директор, ми ще раз платили за рік навчання, а це близько 10 тисяч гривень. Директор сказав нам, що у понеділок можемо спокійно приходити на пари, якщо сюди нас не пустять, то він знайде нам приміщення. А де будемо вчитися не відомо»,- розповідає студент Максим Іващук.

Нового директора студенти сьогодні вперше побачили. До того посаду обіймав Гайдук Едуард. Однак, Петро Тадеєв, будучи співвласником коледжу, відсудив право бути директором.

Після розмови з студентами новий директор хотів поїхати. Однак студенти заблокували проїзд його машини у відповідь він викликав поліцію.



pic



pic



pic



pic



pic