Рівненські школярі об'єдналися та провели сьогодні, 5 квітня, Великодній благодійний ярмарок, аби допомогти своїм однолітками зібрати гроші на лікування.

Такий ярмарок відбувається уже 5 рік поспіль на майдані Незалежності. Він має соціальний характер. По завершенню ярмарку усі діти, разом з викладачами несуть зібрані кошти у центр “Надія”, де привселюдно рахують кошти.

“Ми самі виготовляли паски, пряники у формі яєць, та інші солодощі. Школа забезпечила нас продуктами для виробництва, а у їдальні ми дружньо виготовляли ласощі. Люди активно купляють, як на зимовому ярмарку, так і на літньому”, - ділиться враженнями учень школи-ліцей №2 Назар Демчук.

Розповідає, що у кожній школі дирекція знає сім’ї, у яких діти з важкими хворобами та потребують кошти на лікування. Саме їм збирають кошти.

На Великодньому ярмаркуПротягом ярмарку діти зібрали 138 тисяч гривень. Вилучені кошти ділитимуть порівно для Михайла Казіна, Анастасії Семикопенко та Юлії Лебідь. Тобто, близько 45 тисяч гривень отримає кожен на подоланняхвороби.

pic



pic



pic



pic