Патрульні розкрили крадіжку по гарячих слідах.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Вчора ввечері, під час патрулювання на вулиці Гетьмана Полуботка, інспектори помітили двох підозрілих осіб, котрі при собі мали мішок та два пакети. Коли чоловіки побачили службовий автомобіль, то почали помітно нервувати.

Патрульні вирішили поспілкуватися з громадянами, а ті почали хвилюватись та нервувати ще більше. Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у них 7 одиниць електроінструменту, походження яких громадяни пояснити не змогли.

На місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу, а потім доставили ймовірних правопорушників до Рівне нського відділу поліції та передали слідчим карного розшуку.

Поліцейські пізніше з’ясували, що цей електроінструмент був викрадений вночі 2 квітня з одного із підприємств області, також інспектори виявили в одного із ймовірних крадіїв, 29-річного громадянина Білорусі, порушення міграційного законодавства.

Інспектори доставили останнього до міграційної служби та винесли постанову за ст. 203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні).

Оперативники та слідчі перевіряють причетність цих осіб до вчинення інших крадіжок на території Рівне нської області.

Повідомляє Патрульна поліція Рівне нської області.

pic



pic



pic



pic



pic



pic