Рятувальники ліквідували пожежу в легковому автомобілі.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

3 квітня о 15:39 до Служби порятунку Рівне нщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в автомобілі ВАЗ-2106 на автодорозі поблизу смт. Володимирець в напрямі с.Жовкині.



pic На момент прибуття рятувальників автомобіль вже палав повністю. Провівши бойове розгортання для гасіння було подано пінний ствол. Пожежу було ліквідовано о 15:56. На щастя травмованих чи загиблих внаслідок пожежі немає.

Наразі причина виникнення пожежі встановлюється.

pic В конструкціях автомобілів використовується широкий набір пожежонебезпечних речовин та матеріалів: паливо, мастила, антикорозійні покриття, тканини, синтетичні речовини, пластмаса та інші матеріали. І при виникненні пожежі автомобіль вигоряє повністю за лічені хвилини. Відтак актуальним є наявність на кожному транспортному засобі сертифікованих вогнегасників, що дозволяє ліквідувати пожежу ще на ранній стадії її розвитку. У вищезазначеному випадку гасити пожежу було нічим, оскільки про наявність вогнегасника в автомобілі ніхто не потурбувався.

Тож рятувальники радять всім автовласникам придбати для свого автомобіля вогнегасник, а при наявності систематично проводити його технічне обслуговування та перезаряджати, щоб він не підвів вас у потрібний момент. В такому випадку є гарантія, що ви не станете пішоходом і вам не доведеться рахувати збитки від пожежі.

Повідомляє Володимирецький РС ГУ ДСНС України у Рівне нській області.